Ablakcsere bontás nélkül

Tokra építéses ablakcserét, ajtócserét akkor válasszunk , ha egy normál ráépítéses csere és a tok teljes kibontása és visszaépítése között aránytalanul nagy a költségkülönbség, valamit a ráépítéssel nem kockáztatjuk a régi tok épségét , javíthatóságát. Ne alkalmazzuk ha a régi tok korhadt , hiányos, ha az új tokkal való összeépíthetősége nem kellően stabil állapotot eredményez.

Klasszikusan alkalmazott módszer régi lakások bejárati ajtóink cseréjekor, amikor is a méretre gyártott bejárati ajtókat a régi tok fölösleges elemeinek eltávolítása után, a tok mögé építjük be. Ilyenkor a régi ácsolt tokszerkezet a helyén marad, hiszen ha eltávolítanánk, egy ugyanolyan méretű és formájú tokszerkezetet kellene legyártani, ami ugyan esztétikusabb megoldás, de azon kívül , hogy emelné a költségeket, tok visszaépítése után esetleg plusz kőművesmunkát is jelentene.

Tekintse meg eddigi munkáinkat: (nagyításért kattintson a képre)

Üveges műhely

hétfő
Z Á R V A
kedd
09:00 - 17:00
szerda
Z Á R V A
csütörtök
09:00 - 17:00
péntek
Z Á R V A
szombat
09:00 - 12:00
vasárnap
Z Á R V A

Kapcsolat

Faforgacs 2003. BT

Asztalos műhely: Csökmő Alkotmány u. 34/b

Üveges műhely: Szeghalom Vörösmarty u. 35

Telefon: +36 70 77 66 251

Telefon: +36 30 21 50 736

Email:faforgacs2003bt@freemail.hu

Cégünkről

Cégünk 2003-ban alakult. Épületasztalos ipari termékek gyártására specializálódtunk. Megrendelőink részéről erőteljes igény jelentkezett arra, hogy az építkezés során felmerülő összes asztalos munka egy kézben legyen. Két éve bővítettük szolgáltatásunkat üvegezéssel, képkeretezéssel.